logo bouwgarantBouwbedrijf Otten bouwt en verbouwt sinds 1896.
Aan grote en kleine projecten, particulier of zakelijk. Of het nou gaat om nieuwbouw, verbouw, restauratie of renovatie, wij staan voor u klaar. Vakmanschap, degelijk advies en inventieve oplossingen staan centraal. Wij zijn aangesloten bij Bouwgarant en Bouwend Nederland.

logo bouwend nederland

 

 

 

 

 

nieuwbouw

Nieuwbouw
Voor u is het bouwen van een huis iets dat hoogstens een paar keer in uw leven aan de orde is. Het moet dan ook in één keer, perfect naar uw wensen, gebouwd worden. Een optimale samenwerking met een betrouwbare en deskundige partner is daarom van groot belang. Wij willen graag die partner zijn. Klik hier om onze projecten te bekijken.

 

Verbouw

Verbouw en onderhoud
Verbouwingen en onderhoud vergen ervaren vakmanschap, een goede kijk op zaken en een degelijk advies. Wij staan voor u klaar om mee te denken en inventieve oplossingen aan te dragen.

 

 

restauratie

Restauratie
De betekenis van restaureren is ‘iets in de oorspronkelijke staat terug brengen’. De eenvoud van deze zin zegt echter niets over de praktijk. Restauratie is een vak apart. Wij beschikken over oude kennis, materialen en technieken en hebben in de loop der jaren verscheidene bouwwerken in oude staat hersteld. Bekijk ze hier.

 

renovatie

Renovatie
Bij renovatie herstellen en/of vernieuwen we een deel van een bestaand object. Hierdoor wordt het weer bruikbaar naar uw maatstaven.

 

 

duurzaam

Duurzaam en energiezuinig
Duurzaam wonen is enorm in trek en wordt steeds belangrijker. De woningen hebben een laag energieverbruik en minimale onderhoudskosten. Denk bijvoorbeeld aan zonnepanelen, warmteterugwinning en luchtdicht bouwen. Wij bespreken graag uw wensen.